Přeskočit na obsah
AŠJ ČR
Asociace školních jídelen České republiky z. s.
AŠJ ČRAŠJ ČR
  • ÚVOD
  • Přehled akcí
    • Plánované akce
    • Kalendář akcí
    • Proběhlé akce
  • O nás
    • Dokumenty AŠJ ČR
      • Stanovy AŠJ ČR
      • Legislativa
      • Vyhlášky
        • Předpis č. 107/2005 Sb.
        • Předpis č. 563/2004 Sb.
        • Předpis č. 561/2004 Sb.
    • Spolupracujeme s
      • Státní zdravotní ústav
      • Časopis Moderní jídelna
      • Sdružení jihočeských celiaků
      • BONNO GASTRO SERVIS
  • Naše činnost
    • Školení pro pracovníky ŠJ v oblasti hygieny potravin
    • Den mezinárodní kuchyně
    • Krajská centra sdílení dobré praxe
    • Aktualitynejen z Asociace
  • Fotogalerie
  • Recepty
  • Členství
    • AŠJ ČR – Registrace člena
    • Podmínky
  • Kontakty
Hledat:
 0

Zobrazit košíkPotvrzení objednávky

  • V košíku nejsou žádné produkty.

Mezisoučet: 0 Kč

Zobrazit košíkPotvrzení objednávky

  • ÚVOD
  • Přehled akcí
    • Plánované akce
    • Kalendář akcí
    • Proběhlé akce
  • O nás
    • Dokumenty AŠJ ČR
      • Stanovy AŠJ ČR
      • Legislativa
      • Vyhlášky
        • Předpis č. 107/2005 Sb.
        • Předpis č. 563/2004 Sb.
        • Předpis č. 561/2004 Sb.
    • Spolupracujeme s
      • Státní zdravotní ústav
      • Časopis Moderní jídelna
      • Sdružení jihočeských celiaků
      • BONNO GASTRO SERVIS
  • Naše činnost
    • Školení pro pracovníky ŠJ v oblasti hygieny potravin
    • Den mezinárodní kuchyně
    • Krajská centra sdílení dobré praxe
    • Aktualitynejen z Asociace
  • Fotogalerie
  • Recepty
  • Členství
    • AŠJ ČR – Registrace člena
    • Podmínky
  • Kontakty

Kladné ohlasy na konferenci S chutí do světa výživy

Kladné ohlasy na konferenci S chutí do světa výživy

AktuálněVložil webmaster29. 11. 2017Vložte komentář

Chtěli bychom všem zúčastněným poděkovat za kladné ohlasy na námi pořádanou konferenci S chutí do světa výživy. Za všechny nyní publikujeme článek Mgr. Ivany Kleinové ze ŠJ Labská, Brno, za který bychom jí chtěli ještě jednou poděkovat.

Poděkování účastníkům konference S chutí do světa výživy

AktuálněVložil webmaster12. 11. 2017Vložte komentář

jménem Asociace školních jídelen ČR, bych Vám rád poděkoval za Vaše úsilí, které jste vynaložili během našeho společného workshopu. Věřím, že tato událost pro Vás byla zajímavá a přínosná. Budeme vděční, pokud se s námi podělíte o Vaše dojmy či připomínky.

S chutí do světa výživy – shrnutí

AktuálněVložil webmaster3. 11. 2017Vložte komentář

Naše první dvoudenní konference je úspěšně za námi. A nutno říci, že se setkala s velkým ohlasem u všech zúčastněných. Konference byla naplánována na dva dny především proto, abychom nemuseli vypustit praktickou část, která nám na jiných konferencích mnohdy chybí.

Jogurt ovocným přelivem a karamelizovanými vločkami

Recepty, S chutí do světa výživyVložil webmaster1. 11. 2017Vložte komentář

Do misek vložíme jogurt, přelijeme ovocnou směsí a nakonec posypeme zkaramelizovanými vločkami.

Jáhlový dezert s marinovanými švestkami

Recepty, S chutí do světa výživyVložil webmaster1. 11. 2017Vložte komentář

Do misky vložíme porci jáhel, na které aranžujeme vlažný švestkový přeliv. Dezert posypeme opraženými mandlovými lupínky (opražené v troubě či konvektomatu na 160 °C cca 8 minut).

Mléčná rýže se skořicovými jablky

Recepty, S chutí do světa výživyVložil webmaster1. 11. 2017Vložte komentář

Do misky nebo vložíme uvařenou rýžovou kaši, na ni položíme podušená jablka, která posypeme mandlovými lupínky, upraženými v konvektomatu na 160 °C cca 8 minut.

Sumeček africký s bazalkovým pestem a bramborové noky s rajčatovou omáčkou

Recepty, S chutí do světa výživyVložil webmaster1. 11. 2017Vložte komentář

Filety osušíme, osolíme, nakrájíme na porce a přeložíme na plechy, potřené řepkovým olejem. Pečeme v konvektomatu nebo troubě na 145 ̊C cca 15 minut.

Smažená rýže s kuřecím masem

Smažená rýže s kuřecím masem

Recepty, S chutí do světa výživyVložil webmaster1. 11. 2017Vložte komentář

Jasmínovou rýži, propláchnutou ve vlažné vodě, nasypeme do gastronádoby, zalijeme studenou vodou, osolíme, přikryjeme poklicí. Nastavíme program pára na konvektomatu, teplota 100 ̊C a čas 45 minut (lze připravit i v troubě).

Kukuřicová polévka s černou čočkou

Kukuřicová polévka s černou čočkou

Recepty, S chutí do světa výživyVložil webmaster1. 11. 2017Vložte komentář

Očištěnou a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a na oleji ji orestujeme doměkka. Přidáme rozmraženou kukuřici, krátce orestujeme a zalijeme kuřecím vývarem. Ochutíme solí, cukrem a vaříme doměkka.

12
Akce v krajích
Bezlepkové (1) Den mexické kuchyně (12) Den mezinárodní kuchyně (27) Den norské kuchyně (17) Den thajské kuchyně (5) Den španělské kuchyně (11) Dezert (7) Hlavní chod (6) Konference (4) Krajská centra sdílení dobré praxe (3) Legislativa (3) Média (1) Polévka (25) Polévka je grunt (19) Projekty (9) S chutí do světa výživy (13) Vzdělávácí seminář (31) Vánoce (8) Školení (2)
Nadcházející akce
Nebyla nalezena žádná událost!
Kontakty
Adresa:
Asociace školních jídelne ČR, z. s.
Husova 523/30
370 05 České Budějovice

IČO: 22768084
Mail: kancelar@asjcr.cz
Telefon: +420 385 310 257
Problém se systémem?

Problém se systémem?

Kontaktujte našeho webmastera.

reCAPTCHA

Najdete nás na:

Facebook page opens in new windowYouTube page opens in new windowMail page opens in new windowWebová stránka page opens in new window
AŠJ ČR
Asociace školních jídelen České republiky
  • Přihlásit se
Přihlášení

Copyright © AŠJČR 2014

Přejít nahoru