Vyjádření k organizaci školení hygienického minima pro pracovníky ŠJ v roce 2021
Vyjádření k organizaci školení hygienického minima najdete v tomto přípěvku.
PodrobnostiAktuální dění ze školních jídelen, informace o chystaných seminářích i legislativní novinky a úpravy v našem oboru. Za vaše připomínky či komentáře k příspěvkům budeme rádi.
Vyjádření k organizaci školení hygienického minima najdete v tomto přípěvku.
PodrobnostiNové číslo časopisu Moderní jídelna je ke stažení na našich stránkách.
PodrobnostiPožehnané vánoce a mnoho pracovních úspěchů v roce 2021 Vám přeje tým pracovníků AŠJ ČR.
PodrobnostiDobrý den všem příznivcům školního stravování,
Den mexické kuchyně v českých školních jídelnách je již dávno za námi, ale spolupráce s partnery tohoto velmi úspěšného dne pokračuje na plné obrátky. A právě s partnery jsme pro vás připravili zajímavou nabídku, která potěší zejména malé strávníky.
Oslaďte si zbytek prázdnin návštěvou muzea čokolády.
V rámci bezpečnosti a po vzájemné dohodě mezi AŠJ ČR a KHS jsme se rozhodli zrušit školení pro pracovníky ŠJ v plánovaných termínech ve Středočeském, Plzeňském a Zlínském kraji z důvodu nepříznivého vývoje epidemiologické situace v souvislosti s onemocněním COVID-19.
PodrobnostiPo složité době se také AŠJ ČR vrací ke své činnosti. A to každoročním pořádáním školení hygienického minima pro pracovníky ŠJ ve Zlínském kraji. Školení připravujeme ve spolupráci s Krajskou hygienickou stanicí Zlínského kraje.
Podrobnosti