Jak probíhá kontrola Státní veterinární správy? Co je předmětem takové kontroly a mnoho dalšího se dozvíte právě na tomto semináři, který pořádáme ve spolupráci s odborníky ze Státní veterinární správy.
E-learningové kurzy pro pracovníky ŠJ
Novinkou jsou naše e-learningové školení, která jsou dostupná kdykoli a jsou nezávislé na čase a místě. Školení jsou zakončena krátkým testem, po jehož splnění obdržíte certifikát.
Ekonomika provozu školní jídelny
On-line seminář zaměřený jak správně hospodařit a nakupovat potraviny ve školních jídelnách. Seminář je určen zejména pro vedoucí či ředitelky školních jídelen.
Hygienické minimum pro dětské skupiny
Jelikož je fungování dětských skupin odlišné od mateřských škol, připravili jsme školení hygienického minima přímo pro dětské skupiny, které je zaměřeno na jejich specifický provoz.
Hygienické minimum pro pracovníky ŠJ
Školení je zaměřeno na znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví v souladu s požadavky vyhlášky Ministerstva zdravotnictví, která jsou vedena pracovníky krajské hygienické stanice příslušného kraje.
Systém HACCP ve školních jídelnách
Školení HACCP Vám vysvětlí všechny nutné kroky při zavádění, dodržování a kontrole systému kritických bodů. Dozvíte se, jak vést kompletní dokumentaci, jak proškolit zaměstnance a jak vše ověřit.
Umíme to bez lepku
Vzdělávací kurz kde hlavním cílem je naučit kuchaře ve školní jídelně připravit bezlepkovou stravu jednoduše, bezpečně a tak, aby se co nejméně lišila od běžné stravy ostatních strávníků.