Byl to dlouhý den. Všichni, kteří se dnes zúčastnili Dne mexické kuchyně v Makroakademii si museli trošku přivstat. S chutí jsem po návratu domů upravil několik fotek a ještě publikuji tento příspěvek. Plný dojmů z povedeného dne mezinárodní kuchyně. Povedeného jak po stránce programové, tak i po stránce gastronomické. Tacos de Tinga byly naprosto vynikající a děti z nich budou stejně nadšené jako z mexické kultury. Na konci našeho dnešního programu proběhla velká děkovačka všem, kteří se na přípravě projektu podíleli. A přesto mám pocit, že jsme na někoho zapomněli. A proto bych chtěl poděkovat také našemu výkonnému řediteli, který dnes celou akci řídil a v podstatě i připravil. Děkujeme Karle a těšíme se na příští díl.
Publikovali jsme pro vás rovněž i recepty na všechny dnes připravované pokrmy. Galerii fotografií přidáme na web v průběhu příštího týdne.
Skvělá akce, velice dobře připravená, příjemná atmosféra, gastronomický zážitek. Osobní setkání s paní velvyslankyní Spojených států mexických a s mladou propagátorkou moderního vaření sl. Kamou bylo velmi zajímavé, bezprostřední, milé a pro nás obyčejné smrtelníky přínosné.
Všem organizátorům patří velký dík.