Naše první dvoudenní konference je úspěšně za námi. A nutno říci, že se setkala s velkým ohlasem u všech zúčastněných. Konference byla naplánována na dva dny především proto, abychom nemuseli vypustit praktickou část, která nám na jiných konferencích mnohdy chybí. A protože chybami se člověk učí, chtěli jsme, aby si všichni zúčastnění mohli všechny nabité vědomosti v klidu hned druhý den vyzkoušet.
První den byl čistě teoretický a měli jsme trošku obavu, aby přednášek nebylo až příliš. Nakonec vše vyšlo na jedničku a to především díky všem přednášejícím. Náš velký dík tak patří Mgr. Alexandře Košťálové a PhDr. Mgr. Leoně Mužíkové, Ph.D. ze státního zdravotního ústavu , Mgr. Ivaně Lukašíkové z Krajské hygienické stanice ve Zlíně, prof. Ing. Janu Moudrému z Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a v neposlední řadě i Mgr. Martinu Krobotovi a Mgr Tereze Černé. Všichni přednášející během přednášek živě komunikovali se svým publikem a namísto nějakého biflování, jsem měl pocit, že jde spíš o debatu na téma které zajímá všechny.
Po náročném programu si všichni mohli odpočinout a prodiskutovat nové poznatky v hotelu Botanika. Večerní program byl nastaven tak, aby všichni především bez problému zvládli ranní vstávání a přípravu na praktickou část naší konference.
Druhý den byli účastníci rozděleni do pěti skupin a postupně se vystřídali u přípravy jídel dle receptur navržených speciálně pro konferenci. Receptury pro konferenci byly připraveny ve spolupráci se státním zdravotním ústavem a CEFF a najdete je našem webu v sekci recepty.
Pokud máte jakékoliv dotazy pak je rádi zodpovíme. Výběr fotografií z konference najdete v sekci galerie. Závěrem bychom chtěli poděkovat partnerům, bez kterých by se konference pořádat nemohla a těšíme se na další spolupráci.
Hlavní partneři: MAKRO, BONNO GASTRO SERVIS
Partneři akce: CEFF, TOP TRADE PROFI, Areál Botanika
Přednášející: Státní zdravotní ústav, Jihočeská univerzita, Krajská hygienická stanice ve Zlíně, SANT