Školy a školní jídelny mají sice stále prázdniny, ale my již intenzivně pracujeme na přípravách dalšího dílu našeho nejúspěšnějšího projektu. Den mezinárodní kuchyně ve školních jídelnách je mezi školami velice oblíbený projekt, který školám přiblíží nejen jídelníček vybrané země, ale i její kulturu a školy zpravidla projektem “žijí” celý týden. Po dni španělské kuchyně zařazujeme tématicky podobný díl – Den mexické kuchyně.
Zatímco jsou přípravy na den mexické kuchyně v plném proudu a vy si máte v průběhu srpna možnost doplnit nutné školení pracovníků školních jídelen v oblasti hygieny potravin. Koncem srpna pořádáme ve spolupráci s Krajskou hygienickou stanicí ve Zlině 4 školení na toto téma v Kroměříži, Uherském Hradišti, Vsetíně. Termín školení ve městě Zlín je již zcela zaplněn, využijte proto možnost absolvovat školení v okolních městech.