Asociace školních jídelen České republiky Vás zve na jednodenní odborný seminář pro zaměstnance školních jídelen konaný v Krajském centru sdílení dobré praxe – „ČESKÁ KLASIKA V MODERNÍM PODÁNÍ“.
Seminář se uskuteční v pátek 26. dubna 2019 v Krajském centru sdílení dobré praxe při Školní jídelně náměstí Svornosti 7, Brno. Seminář je vhodný pro dvoučlenné týmy ve složení vedoucí školní jídelny a kuchařka/kuchař a účast na akci přislíbila Mgr. Kateřina Valachová, konzultantkou na semináři bude Markéta Hrubešová.
Program semináře je rozdělen na teoretickou část pro vedoucí ŠJ a na praktickou část pro kuchařky. Během teoretické části je připraven blok přednášek na téma nutriční doporučení, šetrná úprava pokrmů či dietní stravování ve školních jídelnách. Praktická část připravena pro kuchařky nabídne nácvik přípravy české klasiky v moderním podání jako např. svíčková s celozrnným knedlíkem či kuře na zelí, bramborový knedlík s bulgurem.
Přihlašování na seminář probíhá on-line na našich stránkách a kapacita semináře je 30 osob.
Vzhledem k programu je nutné si vzít kuchařský pracovní oděv a obuv. Po ukončení semináře obdrží účastníci osvědčení o absolvování.
Cena semináře za osobu je 750 Kč.