27.1.2022 se uskutečnilo pracovní setkání realizované formou kulatého stolu zaměřené na několik oblastí.
Úvodní částí bylo seznámení přítomných s vizemi projektu UMÍME TO BEZ LEPKU. Tento projekt směřuje na podporu vzdělávání kuchařů školních jídelen s cílem edukovat je o bezpečné přípravě bezlepkové stravy pro strávníky tak, aby se vizuálně nelišila od jídla připravovaného ostatním strávníkům ve škole. S ohledem na stále se zvyšující procento dětské populace s touto dietou vnímáme celospolečensky tuto podporu jako nezbytnou. Edukační role zdravotnických škola s nutričními obory vidíme v tomto ohledu nezastupitelnou. Tento projekt přišel také podpořit PhDr. Karel Štix, předseda Asociace zdravotnických škol ČR, Mgr. Michal Malát prezident Asociace školních jídelen ČR a Mgr. Hynek Stezka ředitel SZŠ a VOŠZ ve Zlíně.