Aktuality nejen z Asociace

Aktuální dění ze školních jídelen, informace o chystaných seminářích i legislativní novinky a úpravy v našem oboru. Za vaše připomínky či komentáře k příspěvkům budeme rádi.

Vyšla Metodika poskytování dietní stravy v rámci školního stravování – přihlaste se na on-line seminář

Metodika je výstupem Mezirezortní pracovní skupiny pro institucionální stravování. Jde o dokument doporučujícího charakteru, který nabízí návod, jakým způsobem dietní stravu zajistit a poskytnout v případě, že je po ní poptávka. Prošla pilotním testováním na reprezentativním vzorku škol, které ji velmi ocenily. Na její přípravě se podíleli odborníci napříč obory od nutričních terapeutů, přes hygieniky…

Podrobnosti

Termíny školení hygienického minima pro rok 2024 jsou tu!

Přejeme vám krásný vstup do nového roku 2024 a dovolujeme si vás pozvat na naše tradiční jarní termíny školení hygienického minima pro pracovníky ŠJ. Tato školení pořádáme každoročně ve spolupráci s Krajskými hygienickými stanicemi a bude tomu tak i letos! Vyvracíme tedy zprávy, které se šířily o tom, že školení nemohou vést pracovnice odboru hygieny…

Podrobnosti

Pozvánka na veletrh FOR GASTRO&HOTEL 2023

Přijďte zjistit, jak můžete zefektivnit vaše školní jídelny, inspirovat se novými trendy a získat zajímavé kontakty. Těšíme se na setkání s vámi na veletrhu FOR GASTRO&HOTEL! ČESTNÉ VSTUPENKY NA VELETRH KE STAŽENÍ ZDE Na veletrhu bude probíhat mnoho doprovodných programů. Hlavním z nich bude 1. 11. 2023 odborný KONGRES FOR GASTRO&HOTEL, na který vám rovněž…

Podrobnosti