Den norské kuchyně v Senátu ČR
Záznam vystoupení senátora, MUDr. Mgr. Vladimíra Plačka. MBA, na půdě Senátu ČR. Záznam vystoupení
Reportáž ČT – Den norské kuchyně
Níže naleznete odkaz na reportáž České televize z pořadu Události v regionech – Ostrava, která popisuje průběh “Dne norské kuchyně” v opavské školní jídelně. Děkujeme do Opavy za výbornou organizaci!
Návrh na norské čtyřchodové menu? Ve školních jídelnách to možné je!
Kuchařky a kuchaři ze školních jídelen z celé České republiky se v pražské MAKRO Akademii učili jak zaujmout malé strávníky tradičními severskými jídly. To vše v rámci projektu „Den norské kuchyně v českých školních jídelnách“. Cílem akce bylo představit kuchařským týmům norské pokrmy a rozšířit jim rozhled ve světové gastronomii.
Norské čtyřchodové menu
Polévka ze zeleného hrášku se šunkou a křupavými krutóny (10 dospělých porcí) Suroviny (g/ml): Rostlinný olej 50 Česnek 10 Cibule bílá …