Originální thajská receptura

MENU Tom Ťiud Mu Sab Tofu   ( 4 porce ) ต้มจืดหมูสับเต้าหู้ (Vepřový vývar se zeleninou a tofu) Ingredience (suroviny): -Vepřové kosti na polévku  400 ml -Skleněné nudle 40 g -Vepřová panenka 120 g -Čínské zelí 120 g -Černé houby 20g -Sůl 1 čajová lžička -Cukr krystal 1 rovná čajová lžička -Sójová omáčka světlá 4 polévkové lžíce…

Poděkování účastníkům workshopu

jménem Asociace školních jídelen ČR, bych Vám tímto rád poděkoval za Vaši účast a úsilí, které jste vynaložili během našeho společného workshopu. Věřím, že tato událost pro Vás byla zajímavá a přínosná. Budeme vděční, pokud se s námi podělíte o Vaše dojmy či připomínky.

Den thajské kuchyně v českých školních jídelnách

Celý projekt je rozdělen do dvou hlavních částí:
1/ ukázka a praktická výuka přípravy thajského menu, vhodného pro české ŠJ
Datum: 21. března 2016 / místo konání: Praha – Makro Akademie)
2/ vlastní příprava thajského menu v participujících školních jídelnách pro jejich školní děti
Datum bude upřesněno.