Zobrazuji všechny 3 výsledky

HACCP aneb systém kritických bodů ve školních jídelnách

450 

HACCP je systém kritických bodů ve veřejných stravovacích zařízeních, který ukáže na nebezpečí a předchází poškození zdraví strávníků. Je vodítkem pro pracovníky ŠJ i kontrolní orgány, jak je konkrétně v provozovně zabezpečena zdravotní nezávadnost jídla. Proto musí být “šitý na míru” každé provozovně.

  • Vyplňte prosím jména a příjmení účastníků.
    Datum narození vyplňte v případě, že chcete školení hradit z OPJAKu.
    Na osvědčení bude datum narození uvedeno.
    Staňte se členy Asociace. Při objednávce školení pro 2 a více účastníků ušetříte.

    *Účastník / Účastníci
    Datum narození

Školení předpisů Státní veterinární správy

450 

Státní veterinární správa provádí kontroly ve stravovacích zařízeních. Tyto kontroly jsou zaměřené na problematiku zdravotní nezávaznosti a kvality potravin rostlinného a živočišného původu.

  • Vyplňte prosím jména a příjmení účastníků.
    Datum narození vyplňte v případě, že chcete školení hradit z OPJAKu.
    Na osvědčení bude datum narození uvedeno.
    Staňte se členy Asociace. Při objednávce školení pro 2 a více účastníků ušetříte.

    *Účastník / Účastníci
    Datum narození

Základy v oblasti hygieny potravin pro pracovníky ŠJ

450 

Školení je zaměřeno na znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví v souladu s požadavky vyhlášky Ministerstva zdravotnictví č. 490/2000 Sb. O rozsahu znalostí a dalších podmínkách k získání odborné způsobilosti v některých oborech ochrany veřejného zdraví.
Školení probíhají pod vedením odborníků z příslušných Krajských hygienických stanic ČR.

  • Vyplňte prosím jména a příjmení účastníků.
    Datum narození vyplňte v případě, že chcete školení hradit z OPJAKu.
    Na osvědčení bude datum narození uvedeno.
    Staňte se členy Asociace. Při objednávce školení pro 2 a více účastníků ušetříte.

    *Účastník / Účastníci
    Datum narození