Asociace školních jídelen ČR, z. s. si Vás dovoluje pozvat na školení pro pracovníky školních jídelen v oblasti hygieny potravin, která proběhnou pod vedením pracovnic příslušných Krajských hygienických stanic ČR. Školení je zaměřeno na znalosti nutné k ochraně veřejného zdraví v souladu s požadavky vyhlášky Ministerstva zdravotnictví č. 490/2000 Sb. O rozsahu znalostí a dalších podmínkách k získání odborné způsobilosti v některých oborech ochrany veřejného zdraví.
V současné době roste důraz na školení personálu. Pro zajištění bezpečnosti pokrmů je nutná znalost hygienické problematiky, a to veškerým personálem stravovacích provozů. Provozovatel je primárně zodpovědný za bezpečnost potravin a vhodným a kvalitním proškolením získá jistotu, že budou bezpečné pokrmy skutečně vyráběny. Provozovatel je povinen pravidelně školit veškerý personál a vést o tom písemnou dokumentaci. Důležitá je průběžná kontrola dodržování školených témat.
Školení je zajištěno formou dvou přednáškových bloků a probíhají o jarních prázdninách v čase od 8.30 hod do 11.30 hod.
Cena školení: 300 Kč / osoba