nahrávám mapu....
Datum:
28. 5. 2019
Čas:
08:30 - 13:00
Místo konání:
15. ZŠ Terezie Brzkové, Plzeň (Krajské centrum sdílení dobré praxe)
Kategorie:
Štítky:
Přidat do kalendáře:
iCal / webcal

PODROBNOSTI SEMINÁŘE

V současné době je velice těžké vyznat se v informacích o výživě. Velmi lehce najdeme informace o potravinách, které škodí nebo které jsou naopak super potravinami, které spasí lidstvo.

Pojďme si vysvětlit základní principy, které ve výživě platily, platí a platit budou.

V přednášce se dozvíte zajímavým a pochopitelným způsobem potřebné informace o živinách, naučíte se jednoduché principy, jak sestavovat jídelníček a dozvíte se 10 pravidel, na které byste v průběhu celého života měli dbát. Pokusíme se vše vysvětlit tak, abyste odcházeli se správnými vědomostmi a věděli přesně jak změnit své chování k lepšímu, tak abyste byli zdraví.

Termín konání

úterý 28. května 2019, 8:30 – 13:00

Místo konání

Aula 15. ZŠ Terezie Brzkové, Plzeň (Krajské centrum sdílení dobré praxe)

Přednášející

Mgr. Alexandra Košťálová, lektorka a koordinátorka projektu Zdravá školní jídelna, SZÚ Praha

MVDr. Anna Niklová, vedoucí oddělení hygieny dětí a mladistvých, Centrum podpory veřejného zdraví, SZÚ Praha

Délka semináře

120 minut přednáška + 60 minut workshop

PROGRAM SEMINÁŘE

08:30 – 09:00    Prezence účastníků semináře

09:00 – 09:05    Zahájení semináře

09:05 – 11:00    1. blok semináře / přednáška

11:00 – 11:15    Coffee break / přestávka

11:15 – 11:30    Představení firem

11:30 – 12:30    2. blok semináře / workshop

do 13:00           Závěr semináře

OBJEDNÁVKA SEMINÁŘE

Cena školení za 1 osobu:

Seminář je již plně obsazen.