Přeskočit na obsah
AŠJ ČR
Asociace školních jídelen České republiky z. s.
AŠJ ČRAŠJ ČR
  • ÚVOD
  • Přehled akcí
    • Plánované akce
    • Kalendář akcí
    • Proběhlé akce
  • O nás
    • Dokumenty AŠJ ČR
      • Stanovy AŠJ ČR
      • Legislativa
      • Vyhlášky
        • Předpis č. 107/2005 Sb.
        • Předpis č. 563/2004 Sb.
        • Předpis č. 561/2004 Sb.
    • Spolupracujeme s
      • BONNO GASTRO SERVIS
      • Státní zdravotní ústav
      • Časopis Moderní jídelna
      • Sdružení jihočeských celiaků
  • Naše činnost
    • Školení pro pracovníky ŠJ v oblasti hygieny potravin
    • Den mezinárodní kuchyně
    • Krajská centra sdílení dobré praxe
    • Aktualitynejen z Asociace
  • Fotogalerie
  • Recepty
  • Členství
    • AŠJ ČR – Registrace člena
    • Podmínky
  • Kontakty
Hledat:
 0

Zobrazit košíkPotvrzení objednávky

  • V košíku nejsou žádné produkty.

Mezisoučet: 0 Kč

Zobrazit košíkPotvrzení objednávky

  • ÚVOD
  • Přehled akcí
    • Plánované akce
    • Kalendář akcí
    • Proběhlé akce
  • O nás
    • Dokumenty AŠJ ČR
      • Stanovy AŠJ ČR
      • Legislativa
      • Vyhlášky
        • Předpis č. 107/2005 Sb.
        • Předpis č. 563/2004 Sb.
        • Předpis č. 561/2004 Sb.
    • Spolupracujeme s
      • BONNO GASTRO SERVIS
      • Státní zdravotní ústav
      • Časopis Moderní jídelna
      • Sdružení jihočeských celiaků
  • Naše činnost
    • Školení pro pracovníky ŠJ v oblasti hygieny potravin
    • Den mezinárodní kuchyně
    • Krajská centra sdílení dobré praxe
    • Aktualitynejen z Asociace
  • Fotogalerie
  • Recepty
  • Členství
    • AŠJ ČR – Registrace člena
    • Podmínky
  • Kontakty

Hovězí pečené na zelenině s restovanou kapustou, mrkví a celerem

Hovězí pečené na zelenině s restovanou kapustou, mrkví a celerem

Recepty, S chutí do světa výživyVložil webmaster1. 11. 2017Vložte komentář

Maso odblaníme, rozšálujeme na díly cca 1 kg, pravidelně protkneme po vlákně slaninou, aby při porcování masa měla každá porce mozaiku. Maso poté zdrezírujeme (svážeme) potravinářským provázkem, aby se maso po tepelné úpravě lépe krájelo.

Polévka květáková vichyssoise

Polévka květáková vichyssoise

Recepty, S chutí do světa výživyVložil webmaster1. 11. 2017Vložte komentář

Na oleji orestujeme dosklovata nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, tymián, pórek a opět krátce orestujeme. Ochutíme solí a zalijeme zeleninovým vývarem. Přidáme očištěný květák a vaříme doměkka. Nakonec zjemníme smetanou, máslem a celou polévku dohladka rozmixujeme na pyré.

Polévka Minestrone

Polévka Minestrone

Recepty, S chutí do světa výživyVložil webmaster1. 11. 2017Vložte komentář

Bílé fazole namočíme přes noc (nebo na cca 3 hodiny). Slijeme vodu, ve které byly namočené a poté uvaříme v čerstvé vodě na skus.
Očištěnou, omytou zeleninu a brambory nakrájíme na kostičky a vše orestujeme na olivovém oleji. Zalijeme vývarem, přidáme loupaná rajčata, uvařené fazole, ochutíme solí a krátce povaříme.

S chutí do světa výživy – konference AŠJ ČR

AktuálněVložil webmaster7. 8. 2017Vložte komentář

Vydejte s námi do světa výživy a pokusme se zjistit, kdy nám přináší zdraví a naopak, kdy nám může způsobovat řadu zdravotních problémů. Kde je ona pomyslná hranice mezi zdravím a rizikem? Co je důležité vědět o potravinách a jak se rozhodovat při jejich výběru?

12
Akce v krajích
Bezlepkové (1) Den mexické kuchyně (12) Den mezinárodní kuchyně (27) Den norské kuchyně (17) Den thajské kuchyně (5) Den španělské kuchyně (11) Dezert (7) Hlavní chod (6) Konference (4) Krajská centra sdílení dobré praxe (3) Legislativa (3) Média (1) Polévka (25) Polévka je grunt (19) Projekty (9) S chutí do světa výživy (13) Vzdělávácí seminář (31) Vánoce (8) Školení (2)
Nadcházející akce
Nebyla nalezena žádná událost!
Kontakty
Adresa:
Asociace školních jídelne ČR, z. s.
Husova 523/30
370 05 České Budějovice

IČO: 22768084
Mail: kancelar@asjcr.cz
Telefon: +420 385 310 257
Problém se systémem?

Problém se systémem?

Kontaktujte našeho webmastera.

reCAPTCHA

Najdete nás na:

Facebook page opens in new windowYouTube page opens in new windowMail page opens in new windowWebová stránka page opens in new window
AŠJ ČR
Asociace školních jídelen České republiky
  • Přihlásit se
Přihlášení

Copyright © AŠJČR 2014

Přejít nahoru