On-line seminář pro pracovníky ŠJ – Hygienické minimum – Plzeňský kraj
Obsah školení
Školení pro pracovníky školních jídelen v oblasti hygieny potravin je zajištěno formou dvou přednáškových bloků pod vedením pracovnic KHS.
Přednášející
Program prezentovaných oblastí
- Platná legislativa se vztahem ke stravování – základní přehled
- Požadavky na stravovací provozy, zařízení, provozovatele a pracovníky
- Zásady provozní a osobní hygieny (úklid a sanitace ve stravovacím úseku)
- 10 pravidel pro bezpečnost potravin a pokrmů
- Analýza nebezpečí z potravin (druhy nebezpečí)
- Využití základních živin ve školním stravování a jejich vliv na zdraví
Cena a rezervace školení
Jak postupovat při rezervaci
- Zvolte počet účastníků – vedle tlačítka Rezervovat školení
- Vyplňte jména účastníků do polí níže – jméno a příjmení do jednoho pole
- Klikněte na tlačítko Rezervovat školení
- Na stránce košík zkontrolujte objednávku – částku, počet účastníků i jejich jména
- Pokud je vše v pořádku klikněte na tlačítko Přejít do pokladny ¹
- Vyplňte požadované údaje a klikněte na tlačítko Objednat ²
Poznámky
¹ Pokud není vaše objednávka v pořádku může zvolené školení odebrat pomocí křížku vlevo od vybraného školení a postup opakovat.
² V případě, že si u nás vytvoříte účet. Přijdou vám do emailu přihlašovací údaje. Při další objednávce se pak budete moci přihlásit do systému a ušetříte si práci s vyplňovaním polí pro fakturaci – na stránce pokladna. Při první objednávce můžete po vyplnění fakturačních údajů na stránce pokladna zatrhnout pole Vytvořit účet? (úplně dole na stránce) a účet vám bude vytvořen automaticky.
V případě, že přihlašujete více osob, prosíme o vypsání jmen a příjmení do příslušných kolonek v registračním formuláři – nutné k prezenci a přípravě certifikátů.
Na základě rezervace Vám bude elektronicky doručeno potvrzení objednávky a následně obdržíte elektronicky fakturu se splatností 10 dní.
Každý účastník semináře obdrží osvědčení o proškolení v den jeho konání.