Den mexické kuchyně – prezentace

Úvodní workshop, v pořadí již čtvrtého, Dne mezinárodní kuchyně máme úspěšně za sebou. V pražské MAKRO Akademii se tentokrát sešlo více než 100 účastníků, přednášejících a hostů. Kuchařky a kuchaři z 25 školních jídelen z celé České republiky se seznámili s mexickým menu, které sestavila mexická šéfkuchařka Cynthia Martinez.

Den španělské kuchyně – prezentace

Úvodní workshop, v pořadí již třetího, dne mezinárodní kuchyně máme úspěšně za sebou. V pražské MAKRO Akademii se tentokrát sešlo více než 100 účastníků, přednášejících a hostů. Kuchařky a kuchaři ze 23 školních jídelen z celé České republiky se seznámili s tradičním španělským menu, které sestavil španělský kuchař Enrique García Tejada.

Návrh na norské čtyřchodové menu? Ve školních jídelnách to možné je!

Kuchařky a kuchaři ze školních jídelen z celé České republiky se v pražské MAKRO Akademii učili jak zaujmout malé strávníky tradičními severskými jídly. To vše v rámci projektu „Den norské kuchyně v českých školních jídelnách“. Cílem akce bylo představit kuchařským týmům norské pokrmy a rozšířit jim rozhled ve světové gastronomii.